Välkomna till ÖPSSK

Trettondagsträffen. 2022-01-07

Några tappra skyttar trotsade kylan och sköt Trettondagsträffen. Frusna fingrar gjorde det svårskjutet men kul att vara igång och skjuta lite tävling.

Resultatlista

Från Oss alla till Er alla... 2021-12-23

...

Vinterserien. 2021-12-19

Dags att anmäla intresse för Vinterserien som går i februari-mars. OBS Gäller endast ÖPSSK, övriga föreningar i kretsen gör egen anmälan Anmälan görs under tävlingar, så gör vi gemensam anmälan.

Vinterserien 2022

Kretsmästerskap Luftpistol. 2021-12-08

På lördagen hölls kretsmästerskap i luftpistol i Distriktets lufthall på slätten. Det var 10 deltagare från 3 föreningar representerade. I veteranklassen vann Richard Westling på 514 p före Sven-Olof Olofsson. I damklassen segrade Ann-Marie Blomér på 480 p före Elisabet Magnusson. I Herrklassen segrade Jan Jorsäter på 546 p före Filip Hofman och Daniel Jander.

Resultatlista

Kretsmästerskap i Fältskytte A o R. 2021-11-29

På Söndagen gick Kretsmästerskapet i fältskytte i A och Revolver på Öpssks banor på Slätten.
Det var lite kylslaget men fint skytteväder med sol även om den knappt tittade över trädtopparna. Daniel hade lagt en fin bana som var utslagsgivande visade det sig, men ändå inte upplevdes som så svår av flera vi talade med.
Enda skytt att skjuta fullt blev Daniel Jander som därmed tog hem Kretsmästerskapet i Revolver, före Leif Pettersson, Pålsboda och Fredrik Magnusson, Örebro.
I A-vapen vann Fredrik Rosevall på 47 träff före Thord Johansson, Örebro och Martin Nygren, Ramsberg.

Resultatlista

DM i Luftpistol avgjordes på Slätten.. 2021-11-27

I lördags avgjordes DM i luftpistol som vanns av Jan Jorsäter med Filip Hofman på silverplats och Fredrik Tjepljak som bronsmedaljör.

Resultat

Allsvenskan i Luftpistol. 2021-11-25

Nu finns inbjudan till Allsvenskan i Luftpistol ute. Det finns både en individuell tävling och en lagtävling. Anmäl till Janne snarast, men senast 4/12 om du är intresserad av att skjuta, så anmäler jag gemensamt för klubben.

Allsvenskan

Sannaosta. 2021-11-22

Det blev en hel del fina placeringar för ÖPSSK:s skyttar i helgens fältskyttetävling Sannaosta i Karlstad. Tävlingsplatsen var som vanligt de senaste åren i Tunbyholms grusgrop där banläggaren hade fått till en utslagsgivande bana vilket visade sig då ingen sköt fullt i C. 10-mannapatrullerna gjorde att vi hann skjuta innan mörkret kom, men var kanske ingen hit när det var mycket förflyttningar mellan målgrupperna och tätt mellan skyttarna. Lagseger i C med Simon, Daniel och Fredrik och några klassegrar blev det.

Resultatlista

Regionmästerskap Öst 25m. 2021-11-04

I helgen arrangerades Regionmästerskap Öst i Skyttesport på banorna på slätten.
Tävlingen blev ett välbesökt arrangemang med totalt hela 95 starter. På lördagen sköts standardpistol, sportpistol och grovpistol. Pontus Schmidt segrade i Grov på tangerat personligt rekord 579p trots annalkande mörker i sista matchen. David Lindström vann standardpistolen på 564p.
Josefine Thörnkvist vann damklassen i både sport och standard.
På söndagen gick snabbpistol och luftpistol. I snabbpistolen segrade Pontus på 551 p trots 3 bommar i sista serien. I luftpistolen segrade Jan-Olov Danielsson på 561 p, samma som Alexander Johansson. Även Josefine vann på 561 i damklassen.
Stort tack till våra fina funktionärer som jobbat i helgen och tack alla duktiga skyttar, nya som gamla som besökte oss i Örebro. Välkomna tillbaks!

Resultatlista

Träning inställd på lördag.. 2021-11-03

I helgen arrangerar vi Regionmästerskap i skyttesport på banorna på slätten, så träningen på lördag är inställd.
Banorna är uppbokade hela lördagen och större delen av söndagen.

Höstskottet. 2021-10-25

Årets bana på Höstskottet i Skövde var riktigt svår, vilket visade sig i att det bara var en skytt som sköt fullt, Fredrik Pehrsson från Eksjö. Vinst för Fredrik i C följd av Simon Jander som fortsatte sin stabila form och blev tvåa med en träff bort. Daniel Jander vann R.

Resultatlista

Kretsmästerskap i Fältskytte C och B. 2021-10-15

På söndagen var det Kretsmästerskap i fältskytte på och runt banorna på Slätten i strålande sol och härligt höstväder.
Bästa skytt var Pontus Schmidt som segrade både i vapengrupp C och B efter särskjutning. I C vann han före Simon Jander som var den enda förrutom Pontus som skjutit fullt i C. Trea blev Fredrik Tjepljak.
I B vann Pontus före Fredrik Tjepljak och Daniel Jander som fick se sig besegrade efter särskjutning, där även Tord Johansson och Jan Jorsäter deltog. I damklassen vann Josefine Thörnkvist före Amie Blomér. I veteran Yngre vann Ulf Andersson, Ramsberg och i Veteran Äldre, Leif Pettersson, Pålsboda.

Resultatlista

Luftsäsong. 2021-10-05

Nu är det luftsäsong. På måndagar är det lite fri träning men nästan alltid nån som skjuter efter jobbet. På tisdagar och torsdagar tränar vi 19.30. Eftersom det bara finns 8 skjutplatser så vill vi att man anmäler om man vill komma till Filip Hofman.

Kallelse till Årsmöte. 2021-09-29

Härmed kallas du till 2021 års ordinarie årsmöte med Örebro Pistol och Sportskytteklubb.

Årsmötet hålls i Gröna paviljongen torsdag den 30 september klockan 19:00 på Slättens skjutbana i Örebro.

På grund av rådande restriktioner serveras inte fika.

Kallelse Årsmöte

Svenskt Rekord i Militär Snabbmatch. 2021-09-23

På söndagen gick Kretsmästerskap i Militär Snabbmatch i vapengrupp C och B på skjutbanan på Slätten.
Pontus Schmidt slog till med nytt Svenskt rekord i vapengrupp B med 585 poäng och slog därmed sitt eget rekord på 583 poäng som han hade sedan tidigare. Pontus vann även vapengrupp C på fina 587 poäng.
Josefine Thörnkvist vann damklassen och förbättrade sitt egna kretsrekord med 3 poäng, det nya rekordet lyder 561 poäng.

Resultatlista

Hagforsfälten. 2021-09-22Några av oss for till Hagfors i Söndags för deras mycket roliga, utmanande och efterlängtade Hagforsfält. Några av oss presterade även riktigt bra, bla vann Fredrik Magnusson både 1A och !c, där Björn Pettersson var tvåa och Fredrik Rosewall var tvåa i A3 . Vi kom även på bronsplats i lag.

Stort tack till våra värmländska vänner för en finfin dag, ett utmärkt arrangemang och en bana som var av högsta klass, att vissa av inte bemästrade den beror nog snarare på rosten i pipan såhär efter pandemin.

Resultatlista

Simon presterade i Överum. 2021-09-21

Simon & Daniel åkte till Överum och sköt lite fält. Bra bana med mycket figurer och många målgrupper som inte var alltför lätt, då ingen sköt fullt i C. Dagens bästa skytt blev Martin Frejd från Sävsjö med sina två fullvarv i R och B. Frågan är om ändå inte Simon gjorde dagens prestation med sin tre 47 rundor. Han placerade sig som 2:a i C, 4:a i R och 3:a i B. Daniel sköt fullt i R och slutade tvåa.

Resultatlista

Kretsmästerskap i Milsnabb. 2021-09-12

På söndagen hölls Kretsmästerskapet i milsnabb i A och Revolver på banan på Slätten.
Kretsmästare i Revolver blev Daniel Jander och i A, Fredrik Tjepljak

Resultatlista

Årsmöte Örebro Läns Skyttedistriktförbund. 2021-09-04

Härmed kallas representanter för föreningar tillhörande Örebro läns Skyttesportförbund till årsmöte söndag 2021-09-26 kl. 17.00 i paviljongen vid Slättens skjutbana, Örebro. Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på distriktets hemsida senast 2021-09-19.

Kallelse Årsmöte SDF

Hemortens milsnabb. 2021-09-02

Nu är det dags för Hemortens banor i Militär Snabbmatch för de som har anmält sig.
Skjutkort, speglar och klisterlappar att sätta bakom speglarna finns i ett kuvert i automatikskåpet. Följ instruktionerna som finns i kuvertet. Läs noga!!
De som vill skjuta tillsammans träffas onsdagar 18:00. De som är på plats utser en skjutledare samt kontrollant och skjuter enligt instruktionen.
Samtliga resultat ska finnas korrekt skrivna på skjutkorten i kuvertet senast 26/9


De som inte betalat in startavgift bör göra det snarast. 70kr/start till Öpssks pg.märkt Hemortens

SM i Skyttesport på Öckerö. 2021-08-28

Torsdag till söndag pågår SM i skyttesport på Öckerö. Från klubben deltar Pasi Tyynelä, Daniel Jander, Filip Hoffman, Jan Jorsäter och Johan Nevelius samt Pontus Schmidt som tävlar för Zinkgruvan. På torsdagen var det fripistol. Där kom Janne 9:a och Filip 18:e på en blåsig svårskjuten tävling. På fredagen sköts standardpistol och snabbpistol. Där var det kanske än mer svårskjutet i blåsten. I snabbpistolen tog Pontus en silvermedalj. I standardpistol blev det en 5:e plats i lag i alla fall. På lördagen sköts precisionsdelen av Grovpistol och sportpistol och under södagen avslutades matcherna med duellmomentet. I grovpistol tog Öpssk en 4:e plats i lag och i Sportpistol tog vi hem en Silvermedalj.

Resultat på Indta.se under Svenskt Mästerskap Pistol

Semestersnabben. 2021-08-27

Resultatet från sommarens milsnabbtävling Semestersnabben har kommit. Det var många bra prestationer från klubben. Bra jobbat

Resultatlista

Resultat Örebropricken 2021. 2021-08-21

Med fantastiskt väder och glada skyttar avgjordes årets upplaga av Örebropricken med totalt 44 starter.

Bäst idag var utan tvekan Johan Nevelius som hade högst resultat oavsett klass/vgrp. 289 p

Tack till alla som gjorde dagen idag, nu är tävlandet igång igen... :)
Se länk nedan till resultatlistan.

Resultatlista

Vimmerbyträffen. 2021-08-16

Daniel och Simon var och sköt Vimmerbyträffen. Efter två ringrostiga varv blev det ett fullvarv i R för Daniel. Simon sköt som vanligt mycket bra och tog fina placeringar.

Resultatlista

Rikstävling milsnabb. 2021-08-16

Nu finns möjlighet att anmäla sig till Förbundets hemmabanetävling Rikstävling i militärsnabb.
Anmälan här på hemsidan senast 23:e augusti!
Betala samtidigt in 70kr per start till Öpssks PG 591579-8

Anmälan via vår tävlingskalender

DM i Skyttesport. 2021-08-07

På lördagen hade vi DM i skyttesport i Sport-, Grov- och Standardpistol. Vi hade även några tillresta gäster som sköt tävlingen som rankingtävling.
Segrare i Grovpistolen blev Johan Nevelius på 570 p.
I Standardpistol och Sportpistol vann Janne Jorsäter.
Sven-Olof Olofsson vann Sport och Grovpistol i H55.
Josefine Thörnkvist vann Sport och Standard för Damer.
På söndagen var det två tappra själar som sköt fripistolen. Segrare blev Jan Jorsäter före Jan Gustafsson.

Resultatlista

Sven-Olof dubbel Svensk Mästare. 2021-07-25

Igår på Veteran SM i sportskytte, som pågår i Klippan, slog Sven-Olof Olofsson till med dubbla SM-guld i H75 klassen i sportpistol och grovpistol. Bra jobbat och stort grattis till Sven-Olof!!

Resultat Sport och Grov

Sveriges Radio P4 hos Öpssk. 2021-07-23

Sveriges Radio P4 var på besök hos Öpssk för att testa pistolskytte i samband med att de testar lite OS grenar. De tyckte det var spännande och blev lite till sig när de fick prova vår fantastiska sport. Reportaget börjar ca 11:03 (ca 1:34:25 in i klippet)om ni vill lyssna i efterhand.

Örebropricken och DM. 2021-07-18

Nu finns inbjudningar och anmälan för Örebropricken samt DM i skyttesportgrenarna upplagda på Tävlingar.
Kul att vi kan komma igång att tävla igen. Så in och anmäl er!

Nytt ang tisdagsträningen. 2021-07-14

Fr o m nu är restriktionerna om 8 personer borta så vi öppnar upp för fler klubbmedlemmar att komma och träna med våra nybörjare på tisdagar.

De har kommit långt och börjar närma sig ansökan för licens så det vore bra om några av er kommer ner på tisdagar, lär känna våra nya medlemmar och ta gärna med era egna vapen och visa dom vad som finns och hur de fungerar. Kom även gärna med tips kring vart de ska vända sig när det är aktuellt eller om ni känner någon som ska sälja.

Vi fortsätter stå varannan lucka och det kommer vara mycket inriktat på precision inför vår precisionstävling i augusti och vi skjuter endast .22 på tisdagsträningen. Det är ett riktigt vasst gäng vi har välkomnat så välkomna ner och och lär känna dom.

Örebroserien klar. 2021-07-06

Årets Örebroserie är klar efter att ha genomförts på ett lite annorlunda sätt under våren. Vi får hoppas att nästa vårs Örebro serie blir som den brukar. Segrade gjorde Jan Jorsäter på 1118 poäng före Tommy Rausberg på 1066 poäng.

Resultatlista

Fritt att arrangera tävlingar . 2021-07-06

Nu är det fritt att arrangera tävlingar igen enligt beslut från Svenska Pistolskytteförbundets verkställande utskott. Under premisserna att man följer de riktlinjer som räknas upp i beslutet. Se bifogad länk.

Beslut VU 2021-06-30

Hemortens banor. 2021-06-15

Nu är resultaten för Hemortens Banor inrapporterade till förbundet och vi har en preliminär resultatlista på klubbens resultat. En fullständig resultatlista kommer från förbundet längre fram i sommar. Bra jobbat alla skyttar.

Preliminär Resultatlista Öpssk

Fältskyttetävling Kick-off -21. 2021-06-15

På lördagen blev det äntligen dags för vår första fältskyttetävling på länge, Kick-Off -21. Det blev en varm dag i skogen. Hoppas alla var nöjda med tävlingen och sitt skytte. Här kommer en resultatlista.

resultatlista

Örebroserien. 2021-06-09

Nu börjar många ha skjutit de flesta omgångarna av Örebroserien. Men det återstår ytterligare tre veckor, så ni som inte skjutit alla omgångar hinner ännu. Om någon känner att de missat att anmäla sig och vill skjuta, så är det inte för sent. Hör av er till Janne, så ordnar vi det. Här kommer de senaste resultaten från 26/6.

Resultatlista

Springskytte träning startar. 2021-06-03

Nu drar vi igång Springskytte träning igen.
Vi kör på måndagar klockan 18:00.
Prova, det är jättekul. Och vill du inte springa så kan du gå istället.

Örebroserien. 2021-05-27

Örebroserien är igång och de första resultaten börjar komma in. Kul att vi kan komma igång och tävla igen, men tråkigt att vi inte ses och skjuter samtidigt. Vi får hoppas det blir bättre framöver. Om du glömt att anmäla dig till Örebroserien så är det inte försent. Den pågår till 30 juni. Hör av dig till Janne, så ordnar vi det.

Resultatlista

Arbete på skjutbanan . 2021-05-19

Hej! Eftersom vi inte kan samlas till någon vårstädning i år har Thomas gjort en lista på sådant som behöver göras på banan. Den finns i skjuthallen och där står kontaktperson, telefonnummer etc. Så titta på listan och ta kontakt med respektive kontaktperson som har hand om det/de uppgifter ni kan tänka er hjälpa till med. Bara att höra av sig isf. Annars finns det som sagt många andra saker som behöver göras. Så passa på att kolla listan i hallen när ni är där! Bättre att göra något lite varje gång man är och skjuter, än inget alls. Kom gärna med idéer om det är något ni tycker behöver göras och kontakta någon på listan eller i styrelsen. Vi är ju en ideell förening, så vi får hjälpas åt bäst vi kan.

Örebroserien har börjat. 2021-05-16

Nu har årets Örebroserie startat. I år i en något annorlunda skepnad. Tävlingen består av 4 deltävlingar som skjuts individuellt på skjutbanan valfria tider under perioden 17 maj till 30 juni.
En vit pärm med resultatkort finns i automatikskåpet där skyttarna för in sina resultat allt eftersom omgångarna är klara.
Om ni glömt att anmäla er, hör av er till Janne så fixar vi det. Ni behöver inte spara några speglar för örebroserien.

Inbjudan Örebroserien

Anmälda till Örebroserien

Allsvenskan i Skyttesport . 2021-05-14

Nu är det snart dags för Allsvenskan i Skyttesport . Allsvenskan skjuts i ett antal omgångar över sommaren och fram till i höst. Ni som är intresserade av att delta, hör av er till Janne senast 1 juni så anmäler jag.

Inbjudan Lag

Inbjudan Allsvenskan Individuellt

Hemortens banor. 2021-04-29

Den första maj börjar hemmabanetävlingen hemortens banor för de som anmält sig. Resultatkort och kontrollappar att klistra bakom spegeln finns i automatikskåpet tillsammans med nya speglar.
De som vill skjuta tillsammans med andra skjuter på Onsdagar 18:00. Max 8 skyttar samtidigt som står med minst en tom skjutplats mellan. De som dyker upp utser en skjutledare och följer instruktionerna för skjutledare i kuvertet.

Klubbträningstävling i fält. 2021-04-25Under helgen den 24-25 april hade vi satt upp en träningsfältbana som sköts enligt hemmabanemodell. Dvs man gick sina starter närsomhelst under dagen i patruller om 2-4. Stort tack till Svante och Thord som ordnat med en sån fin bana så vi äntligen kunde skjuta lite fält igen.

Covidrestriktionerna följdes så bra och undertecknad såg knappt en människa mer än sina patrullkamrater under de två dagarna, banan var riktigt rolig om än utmanande och tuff i den kalla blåsten. Men nordanvind eller inte, fältskytte gör oss alla glada.

Många glada klubbkamrater tog tillfället i akt och vi hoppas på att göra om det en bit längre fram i vår. Visa av erfarenhet kommer vi förbättra både startordning och information, vi ber om överseende om vi missat något.

Resultat

Arbete på 50-metersbanan. 2021-04-24

I helgen 24-25 april samt 1-2 maj är 50-metersbanan avstängd pga arbete för korrigeringar efter besiktning av skjutbanan. Arbete med panel och utsättning av varningsskyltar kommer göras. Eventuellt kan arbete med semaforen på 300-metersbanan förekomma.
Om någon är sugen på att hjälpa till någon av dagarna eller på annan tid får gärna höra av er till Gunnar. Se dokument.

Planerat Arbete

Örebroserien. 2021-04-24

Nu finns inbjudan ute för Örebroserien. Örebroserien kommer vara lite annorlunda i år. Den kommer vara en hemmabanetävling som skjuts individuellt under perioden 17 maj till 30 juni. Den består av 4 deltävlingar, precision, snabbskjutning, standard och milsnabb. Se inbjudan. Anmälan senast 9 maj.

OBS! Startavgiften 100:- gäller för samtliga omgångar och Örebroserien skjuts endast i .22

Inbjudan Örebroserien

Torsdagsträningen startar upp igen!. 2021-04-20

From Torsdag 22/4 17.30 startar vi upp torsdagsträningen igen, denna är främst riktad mot sportskyttegrenarna och endast till för dig med eget vapen.

Träningen kommer vara riktad och du som kommer ner ombeds att följa den. Vi startar varje kväll med en omgång NAIS till att börja med och fortsätter därefter att koncentrera oss på någon av de andra grenarna (duell, sport, grov, standard ev milsnabb mm)

OBS! Som vanligt är det viktig att alla covidrestriktioner följs. Vi spritar händerna, vi står med minst 2 m avstånd vid markering etc, varannan var tredje lucka i högra delen av hallen används och blir vi för många måste vi tillämpa först till kvarn men välkomna ska ni vara!

Träningen för våra nybörjare. 2021-03-30

Från och med tisdag 30/3 så tränar våra nybörjare på tisdagar kl. 18.00-19.30.
Som vi tidagare skrivit är det endast nybörjarna som tränar då.

Rikstävling Hemortens banor. 2021-03-27

Vi har länge haft tävlingsuppehåll på grund av pandemin. Men nu finns äntligen möjlighet att tävla lite på hemmaplan. Inbjudan till Rikstävling pistol på Hemortens banor har kommit. Föranmälan senast 11/4. Se tävlingar

Nybörjarskyttet startar nu, viktig info!. 2021-03-15

From Lördag och under hela mars är det träning för våra åtta nya medlemmar mellan kl 10.00-12.00 då får (pga pandemin) inga andra skyttar vara där än nybörjarna och skjutledarna. Detta skall respekteras.

Vi kommer köpa in visir till samtliga skjutledare, dessa är personliga så ta med dom hem efter varje träning, och sprita av visiret efter varje gång. Allt ligger i en låda under bordet i skjutledarbåset. Vi önskar att dessa visir används så vi drar vårt strå till stacken och ökar säkerheten både för oss och för våra nybörjare.

Var tredje lucka skall användas, så vi får ordentlig med space emellan, avstånd vid markering skall hållas och efter varje träning skall samtliga pistoler tvättas av med ytdesinfektion (Finns också i lådan) Samtliga nya har egna hörselkåpor, inga lånas ut (utom vid ev nödfall) Frågor kring detta besvaras bäst av Thomas, Elisabeth eller Svante men de kommer vara närvarande vid varje tillfälle i början.

Fr o m April så startar nybörjarträningen kl 18.00 på tisdagar igen, samma regler kommer gälla tills FHM och våra förbund kommer med andra ev rekommendationer. Var rädda om er, håll ut och håll i!

Alla SM, NM och EM 2021 ställs in. 2021-03-04

Information från pistolskytteförbundet!

"Förbundsstyrelsen beslöt vid sitt sammanträde den 1 mars att ställa in förbundets samtliga Svenska Mästerskap 2021.

Årets Nordiska Mästerskap i fältskjutning och Europamästerskap i PPC har också ställts in.

Bakgrunden till besluten är naturligtvis den pågående pandemin. Ingen kan idag förutsäga exakt när gällande restriktioner kommer att vara hävda och när det i övrigt är tillrådligt att samlas. Restriktionerna gör det också svårare för arrangörerna att nu samlas och göra de förberedelser som krävs.

Riktlinjer för att genomföra hemmabanetävlingar kommer inom kort att publiceras, i övrigt gäller tidigare beslut att inga andra tävlingar genomförs för närvarande. Förbundsstyrelsen hoppas att det blir möjligt att genomföra en mer normal tävlingsverksamhet i höst, och att vi tills dess kan hålla tillgodo med de hemmabanetävlingar som kommer att arrangeras. Slutligen hoppas styrelsen på ett helt normalt 2022."

Allsvenskan Luftpistol. 2021-03-03

Trots att all övrig tävlingsverksamhet är nedlagd tills vidare kör vi på med Allsvenskan i luftpistol, som skjuts enskilt på hemmabanan som vanlig. Senaste omgången vann båda våra lag sina matcher. Lag 1, med Filip och Janne vann på 1109 p över Öckerö och leder därmed division 2A. Lag 2 med Daniel och Pasi vann på 1091 också de över ett Öckerölag.

Pistolallsvenskan

Verksamheten i pandemitider, klarar vi oss?. 2021-02-04

Kära ÖPSSK´are. Pandemin håller oss i ett stadigt grepp och vi hoppas att ni alla håller er friska och mår bra även om det innebär många uppoffringar. Men som sagt vi skyttar håller i och håller ut och förhoppningsvis börjar vi kunna se ljuset i tunneln.

Förbundet har gått ut med att ingen tävlingsverksamhet, ens på klubbnivå, får förekomma innan den 30 juni. För vår del innebär två år utan Vårfälten ett ekonomiskt tapp på i runda tal 170.000 kr!!! Lägg då till andra inställda tävlingar under 2020 så är vi snart uppe i 200.000 kr.

Eftersom utgifterna fortfarande finns har vi i styrelsen idag beslutat kring en frivillig och tillfällig träningsavgift för alla oss som nyttjar banan. Precis som när vi tränar i lufthallen önskar vi att ni swishar 20:- vid varje träningstillfälle men vi understryker att avgiften är frivillig och vi kommer varken följa upp eller kontrollera om någon betalar eller inte. Det är bara en önskan om att vi tillsammans får försöka hjälpa klubben så att vi helt enkelt klarar oss under pandemin.

Träningsavgiften gäller fram t o m den 30 juni och är som sagt frivillig men mycket välkommen. Sprid gärna ordet!

Under tiden så jobbar flera i styrelsen med att söka de bidrag som finns och vi drar ner på de kostnader vi kan men dessa stora avbräck i tävlingsintäkter är mycket påfrestande, de är en stor del i klubbens fundament och det ger konsekvenser. Vi kommer kunna träna och framöver kommer vi ha mindre träningstävlingar inom klubben för att behålla skärpan, dessa kommer utföras i enskildhet, dvs likt hemorten och vi återkommer när det blir lite varmare och ljusare. Fram tills dess så håller vi i, är inte för många som tränar samtidigt och swishar gärna en "tjuga" till vår kära klubb. OBS!! Glöm inte bort att betala in medlemsavgiften för 2021 på plusgirot (59 15 79 - 8 ), 860:- (förbundsavgift inkluderat) de som inte är aktiva betalar 600 vi övriga 860.

fortsättning av nyheter (2020)